YENİ BİR EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA MERHABA DEDİK..
Etkinlikler YENİ BİR EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA MERHABA DEDİK..

09 Eylül 2019, Pazartesi

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılına heyecan, mutluluk ve başarı temennilerimizle başlangıç yaptık. Okulumuzun bu üçüncü döneminde yeni gelen 9. Sınıf öğrencilerimiz, bizimle birlikte eğitim yolculuğuna daha önce başlamış olan 10. ve 11. Sınıf öğrencilerimiz uzun soluklu bir ders yılına merhaba dedi. Eğitim Kurumu Kurucu Temsilcisi Sayın Murat Koçooğlu’nun konuşmasıyla açılış törenimizi gerçekleştirdik. 11. Sınıf öğrencilerimizden Alperen Erdinç Özmen okulumuza yeni gelen 9. Sınıf öğrencilerine “Hoş geldiniz” mesajını okuyarak öğrencilerimize öncülük etti. Öğrencilerimiz ve bizlerle birlikte heyecanımıza ortak olan velilerimiz de bizi yalnız bırakmadılar. Okulumuz Müdür Yardımcısı Burak Mutlu törenimizi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Tek bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak” sözüyle ve tüm öğrencilerimize iyi bir ders yılı temenni ederek sonlandırdı. İlçe açılış törenine katıldıktan sonra okulumuzu ziyarete gelen Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Solak ve Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Oğuz Özyaral öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilediler.