Etkinlikler 19 Mayıs 2020 - Özel Silivri Türam MTAL - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız..

19 Mayıs 2020, Salı

Bugün 19 Mayıs! "Bütün ümidim gençliktedir." diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği en güzel bayram...

Mevcut durumlardan dolayı okullarımızda eğitime devam edemediğimiz için bu bayramı evlerimizde coşkuyla kutluyoruz. Okulumuzun öğrencileri de 19 Mayıs coşkusunu bizlere evlerinden yansıttılar. Türk milleti, tarihinde hiçbir zorluk karşısında yenilmemiştir. 19 Mayıs, işgal altındaki ülkemize umut ışığı olan ulu önderimizin Samsun'a ayak basmasıyla kurtuluşumuzu başlattığı o büyük gündür. Söz veriyoruz! Büyük sıkıntılar ve fedakarlıklar ile kazanılan bu destanı hiçbir zaman unutmayacağız, canımız pahasına koruyacağız.

“NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!”

“Bugün 19 Mayıs. Yılmayız. Susmayız. Korkmayız. Esir olmayız. Bugün 19 Mayıs!”