2. DÖNEM BAŞI SORUMLULUK SINAV PROGRAMI..
Etkinlikler 2. DÖNEM BAŞI SORUMLULUK SINAV PROGRAMI..
2. DÖNEM BAŞI SORUMLULUK SINAV PROGRAMI..

18 Mart 2021, Perşembe

22 Mart 2021 ile 31 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacak ikinci dönem başı sorumluluk sınav programına ekteki listeden ulaşabilirsiniz. Sınavlar konularında tereddüt eden öğrenci veya velilerimiz okul idaremiz ile iletişim kurabilirler.
Sınavlar 22 Mart 2021 ile 31 Mart 2021 belirtilen saatlerde Okulumuzda yüz yüze yapılacaktır.
* Sınavlar Covid-19 tedbirleri alınmış şekilde yapılacaktır.
*2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılından sorumluluğu olan öğrenciler 13 Mart 2021 tarihine kadar olan konulardan, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde sorumluluğu olan dersler için tüm müfredattan sorumlu olacaklardır.
*Sınav süresi 40 dk. olacaktır.
*Kendisinde ya da birlikte kaldığı aile bireylerinden herhangi birisinde kronik hastalık bulunan öğrenciler ile kendisinin ya da birlikte kaldığı aile bireylerinden herhangi birisinin Covid 19'a yakalanması veya temaslı olması nedeniyle karantina kapsamına alınan ve bu nedenle sınavlara süresi içerisinde katılamayan öğrenciler, eğitim kurumunda uygun bir zamanda ve izole bir ortamda gerekli tedbirler uygulanarak sınava alınacaktır. Bu konuda öğrenci velisi çocuğunun raporlu veya karantina altında olduğunu belirten rapor ve dilekçenin okul idaresine en kısa zamanda teslim edilmesi/haber verilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde sınava girmemiş olarak işlem yapılacaktır.
Sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.