KÜPE FM'İN BAY BİLİCİ'Sİ BİZLERLEYDİ..

Küpe Fm'de yayınlanan Beş Çayı ve Gündemdekiler programlarını hazırlayıp sunan Kamil Bilici okulumuza gelerek hem radyoculuk hayatından bahsetti hem de yönetmenliğini üstlendiği Silivri'ye Canım Kurban projesinden bahsederek öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bu belgeselin dvdsini hediye etti.

11 Ocak 2019, Cuma

10 Ocak 2019 - Özel Silivri Türam MTAL - Küpe FM'in Bay Bilici'si Bizlerleydi..

Küpe FM'in Bay Bilici'si Bizlerleydi..

10 Ocak 2019, Perşembe

10 Ocak 2019 - Özel Silivri Türam MTAL - Kamil Bilici'den okulumuza ziyaret..

Küpe Fm'de yayınlanan Beş Çayı ve Gündemdekiler programlarını hazırlayıp sunan Kamil Bilici okulumuza gelerek hem radyoculuk hayatından bahsetti hem de yönetmenliğini üstlendiği Silivri'ye Canım Kurban projesinden bahsetti.

10 Ocak 2019, Perşembe

24 Aralık 2018 - Özel Silivri Türam MTAL - Mevsiminde Tarım - İrfan Donat..

Bloomberg HT de yayınlanan "Mevsiminde Tarım" adlı programa konuk olduk.

24 Aralık 2018, Pazartesi

JULES VERNE’NİN MÜTHİŞ ESERİ “80 GÜNDE DEVRİ-İ ÂLEM” SAHNEDE..

İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun 2018-2019 tiyatro sezonundaki yeni oyunu olan “80 Günde Devr-i Âlem” i izlemek üzere Üsküdar Tekel Sahneye geldik. Oyuncuların izlemeye kesinlikle değer performanslarıyla biz de onlarla birlikte dünyayı 80 günde diyar diyar dolaştık.

23 Aralık 2018, Pazar

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ..

Öğrencilerimize İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda bilgilendirmek adına iş güvenliği uzmanımız Nihan Koç okulumuza gelerek seminer gerçekleştirdi.

19 Aralık 2018, Çarşamba

ÖĞRENCİLERİMİZİN PERFORMANS ÇALIŞMALARI..

9. ve 10. Sınıf öğrencilerimizin yaparak ve yaşayarak öğrenme modeline bağlı hazırlamış oldukları Türk Dili ve Edebiyatı dersi performans çalışmaları okulumuzda yerini aldılar.

18 Aralık 2018, Salı

“ŞEHİR AMBER KOKACAK” ADLI HİKAYE DİNLETİSİNDEYDİK..

Türk edebiyatının usta yazarlarından olan Sait Faik Abasıyanık'ın ‘Müthiş Bir Tren’, ‘Havuz Başı’, ‘Balıkçısını Bulan Olta’, ‘Yüksek kaldırım’, ‘Serseri Çocuk ve Köpek’ adlı hikâyelerini Metin Belgin, Bülent Emin Yarar ve Hakan Gerçek’ten dinlemek üzere İş Sanat sahnesine doğru yolculuğa çıktık.

17 Aralık 2018, Pazartesi

GELECEĞİN TARIMI ÜZERİNE..

Tarımı ülkemiz genelinde bir adım daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Yeditepe Üniversitesi Genetik ve Biyomühendislik bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Metin TURAN okulumuza gelerek öğrencilerimizle tarımın geleceği üzerine seminer gerçekleştirdi.

12 Aralık 2018, Çarşamba

12 Aralık 2018 - Özel Silivri Türam MTAL -

12 Aralık 2018, Çarşamba

ÖĞRENCİLERİMİZ SORA KOZMETİK ZİYARETİNDE..

Öğrencilerimiz Silivri’de Tarımsal ürünleri hammadde olarak kullanan, sektörün önde gelen markalarından biri olan Sora Kozmetik Fabrikası’nı ziyaret ederek fabrikanın ARGE, üretim ve depolama bölümlerini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

11 Aralık 2018, Salı

11 Aralık 2018 - Özel Silivri Türam MTAL - Öğrencilerimiz ile "SORA Kozmetik" Ziyareti..

11 Aralık 2018, Salı

3 Aralık 2018 - Özel Silivri Türam MTAL - Bir Gün Sen de

"İşaret dilini sen de öğren, bir gün lazım olabilir."

03 Aralık 2018, Pazartesi

2 Aralık 2018 - Özel Silivri Türam MTAL - FOX TV

Okulumuz öğrencileri toprağa hayat vermek için "Avrupa'yı Çiçeklerle Sarıyoruz" adlı Erasmus projesi ile İtalya'da staj görecekler. Projeyi konuşmak ve Öğrencilerimiz ile röportaj gerçekleştirmek amacıyla Fox TV ekibi okulumuza geldi.

02 Aralık 2018, Pazar

ATAMIZIN HUZURUNDAYIZ..

Öğrencilerimiz ile birlikte Anıtkabir ziyaretinde bulunduk. Eşsiz önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurunda tören gerçekleştirerek okulumuz adına çelenk bıraktık.

30 Kasım 2018, Cuma

30 Kasım 2018 - Özel Silivri Türam MTAL - Ata'mızın Huzurundayız...

30 Kasım 2018, Cuma