OKULUMUZDA 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK SPOR BAYRAMI KUTLAMALARI..
Etkinlikler OKULUMUZDA 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK SPOR BAYRAMI KUTLAMALARI..

17 Mayıs 2019, Cuma

Bugün, Mustafa Kemal Atatürk Samsun'da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin Andolu'da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının 100. yıldönümü.. O gün Samsun'un vatanperver insanlarını selamlayan Atatürk'ün taşıdığı duygular ile bugünü kutlamak üzere okulumuz öğrencilerinin hazırladığı oratoryo'yu izleyerek biz de o günleri yaşayıp duygulandık ve okulumuzun halk oyunları ekibi sayesinde kemençeden çıkan kıvrak namede, horonda ve zeybekte Anadolu'nun hikayesini bir kez daha yaşadık. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nı bizlere eşlik eden Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Solak, velilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte olmanın verdiği sevinç ve heyecanla kutladık.