DEĞERLER EĞİTİMİ..
Etkinlikler DEĞERLER EĞİTİMİ..
DEĞERLER EĞİTİMİ..

30 Mart 2022, Çarşamba

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Hülya KETME'nin yürüttüğü eTwinning projemizde öğrencilerimiz "Değerler Eğitimi" üzerine çalışıyorlar. Projede yer alan "Temiz Okul" etkinliği ile Kütüphaneler Haftası kaynaştırılarak öğrencilerimiz önce web 2.0 araçlarından Canva kullanarak afiş tasarladılar daha sonra okulumuzun kütüphanesini temizleyip düzenlediler. Nasıl ki su dünyamızı ve bizi kirlerden arındırıyorsa kitaplar da beynimizi su gibi arındırıp geliştiriyor düşüncesinden yola çıkarak kitapların yuvası ve en büyük zenginliklerimizden kütüphaneye katkı sağlayan bir etkinlik gerçekleştirmiş oldular.
#eTwinning #değerlereğitimi #KalbiniDeğerlerimizleDoldur #temizokul #KütüphanelerHaftası #kitaplarımızvekütüphanelerimiziyikivar