"KALBİNİ DEĞERLERİMİZLE DOLDUR” ETWİNNİNG PROJEMİZİN AFİŞİ SEÇİMLE BELİRLENDİ..
Etkinlikler "KALBİNİ DEĞERLERİMİZLE DOLDUR” ETWİNNİNG PROJEMİZİN AFİŞİ SEÇİMLE BELİRLENDİ..

31 Mart 2022, Perşembe

“KALBİNİ DEĞERLERİMİZLE DOLDUR” eTwinning projemizin afişini belirlemek için yapılan oylamaya katılmak üzere 8 okuldan 8 öğretmenin rehberliğinde Canva Web 2.0 aracıyla öğrenciler afiş çalışmalarını yapmışlardır. Öğretmenlerin rehberliğinde öğrenciler tarafından belirlenen 8 afiş oylanmıştır. Oylama sonucu en yüksek oyu alarak birinci seçilen afiş projemizin afişi olarak belirlenmiştir. Özel Silivri Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Civana YETKİN'in proje ekibinde olan öğrencilerin tasarladığı afiş ve logoları birinci olmuştur.
#kalbinideğerlerimizledoldur #etwinningtürkiye #değerlerimizlebüyüyoruz #etwinning