KALBİNİ DEĞERLERİMİZLE DOLDUR” ETWİNNİNG PROJEMİZİN LOGO SEÇİMLE BELİRLENDİ..
Etkinlikler KALBİNİ DEĞERLERİMİZLE DOLDUR” ETWİNNİNG PROJEMİZİN LOGO SEÇİMLE BELİRLENDİ..
KALBİNİ DEĞERLERİMİZLE DOLDUR” ETWİNNİNG PROJEMİZİN LOGO SEÇİMLE BELİRLENDİ..

01 Nisan 2022, Cuma

“KALBİNİ DEĞERLERİMİZLE DOLDUR” ETwinning projemizin afişini belirlemek için yapılan oylamaya katılmak üzere 8 okuldan 8 öğretmenin rehberliğinde Canva Web 2.0 aracıyla öğrenciler logo çalışmalarını yapmışlardır. Öğretmenlerin rehberliğinde öğrenciler tarafından belirlenen 8 logo oylanmıştır. Oylama sonucu en yüksek oyu alarak birinci seçilen logo projemizin logo olarak belirlenmiştir. Özel Silivri Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Civana YETKİN' in proje ekibinde olan öğrencilerin tasarladığı logoları en çok oylamayı alarak birinci olmuştur.
#kalbinideğerlerimizledoldur #etwinningtürkiye #değerlerimizlebüyüyoruz #etwinning