BULGARİSTAN’DAN GELEN MİSAFİRLERİMİZLE ÖĞRENME YOLCULUĞUMUZ BAŞLADI
Etkinlikler BULGARİSTAN’DAN GELEN MİSAFİRLERİMİZLE ÖĞRENME YOLCULUĞUMUZ BAŞLADI

04 Nisan 2023, Salı

Bulgaristan’da Sitovo köyünde bulunan Ziraat Meslek Yüksek Okulu (Vocational School Of Agriculture) ile ortaklaşa yürüttüğümüz 2022-1-BG01-KA122-SCH-000069621 Erasmus programı "Vocational Development And Short-Term Mobility For Students" projesi kapsamında 2 hafta boyunca 14 öğrenci ve 2 refakatçimiz 1 Nisan Cumartesi günü Silivri’ye geldi. Projeye bugünden itibaren başlandı. Misafirlerimize Silivri sahili, çarşısını ve Silivri’de bulunan Kale Park ve Mimar Sinan’ın yapmış olduğu 32 köprü gezdirilerek ilçenin tarihi tanıtıldı. Bugün Silivri Belediyesine bağlı olup Okulumuzun uygulama alanı olan Tarımsal Üretim Araştırma Merkezi gezdirilerek buranın tanıtımı yapıldı. Değirmenköy ve Gümüşyaka yol güzargahında bulunan Silivri Organik Tarım ve Sanayine gidilerek istiridye mantarı yetiştiriciliği hakkında bilgiler paylaşıldı.