ÖĞRENCİLERİMİZ OKUYOR
Etkinlikler ÖĞRENCİLERİMİZ OKUYOR

25 Mayıs 2023, Perşembe

Okulumuzun “Okumak Özgürlüğe İlk Adımdır” projesi kapsamında bu ay 9.sınıf öğrencilerimizle Arkadaşıma Veda (Zülfü Livaneli), 10.sınıf öğrencilerimiz ile Bir Genç Kızın Gizli Defteri (İpek Ongun), 11.sınıf öğrencilerimiz ile Momo (Michael Ende) kitabını okuduk. Atatürk’ün hayatından kesitleri aktaran Arkadaşıma Veda kitabını okuyan 9.sınıf öğrencileri kitabı okuyunca Atatürk’e bir kez daha hayran olduklarını belirttiler. 13 seriden oluşan kitabın ilk serisi olan Bir Genç Kızın Gizli Defteri’ni okuyan öğrencilerimiz ise bambaşka bir dünyaya ışınlandıklarını hissettikleri üzerine sohbet ettiler. Küçük bir kızın zamanı nasıl kullandığını anlatan Momo kitabını okuyan öğrencilerimiz ise zamanın değerini bilmek adına okunması gereken bir kitap olduğunu belirttiler.