OKULUMUZDA KARNE SEVİNCİ
Etkinlikler OKULUMUZDA KARNE SEVİNCİ

20 Haziran 2023, Salı

“Ülkenin refahı için toplumda her bireyin sağlam eğitim alması şarttır." diyerek eğitimin önemini vurgulamış olan Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik.
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesiyle öğrencilerimiz sabırsızlıkla bekledikleri karnelerine kavuştular. Karne töreninde sınıflar arası bilgi yarışmasında birinci olan 11/A sınıfı öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi.
Okul birincimiz Nehir Kocaer’in konuşması, mezuniyet kütüğüne isminin çakılması ve hediyesinin teslim edilmesinin ardından mezun olan öğrencilerimize mezuniyet belgeleri verildi.
Duygulu ve gurur verici anların yaşandığı karne törenimiz gelecek yıl için de başarı temennileri ile son buldu. Eğitimin kültür, bilgi ve aydınlığa açılan en geniş pencere olduğunun farkında olan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.