GÜVENLİ İNTERNET EĞİTİMİ
Etkinlikler GÜVENLİ İNTERNET EĞİTİMİ
GÜVENLİ İNTERNET EĞİTİMİ

22 Şubat 2024, Perşembe

INSAFE ağı tarafından her yılın şubat ayında organize edilen Güvenli İnternet Günü 2004 yılından bu yana yaklaşık 150 ülkede kutlanmaktadır. Ülkemizde de, 2010 yılından itibaren Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu koordinesinde düzenlenmekte olan Güvenli İnternet Günü etkinlikleri bu yıl 13 Şubat tarihinde kutlandı. Güvenli internet, çocuklarımızın internette arama yaparken doğru kaynakları bulmaları açısından oldukça önemlidir. Okulumuzda kuruculuğunu yapmış olduğumuz eTwinning projelerimiz kapsamında Güvenli İnternet Gününü kutladık. Öğrencilerimize Okulumuz öğretmenlerinden Elif KUVAÇ ve Ezgi ÖNAY The Power of Book, Plants and Life ve Change Your World With Recycling eTwinning projeleri kapsamında güvenli internet eğitimi verdiler.