THE POWER OF BOOKS ALİŞAN KAPAKLIKAYA İLE BULUŞTU
Etkinlikler THE POWER OF BOOKS ALİŞAN KAPAKLIKAYA İLE BULUŞTU
THE POWER OF BOOKS ALİŞAN KAPAKLIKAYA İLE BULUŞTU

21 Mart 2024, Perşembe

eTwinning kapsamında yürütülen “Kitapların Gücü” adlı projemizin iş birlikçi ortakları Siyah Pantolon, Sevgi Bahçesi, Ben Meryem, Kendini Yeniden Başlat, Sen Hiç Kendini Yaşadın mı?, Yüreğime Dokunan Eller gibi daha nice kitaba hayat veren ünlü yazarımız Alişan Kapaklıkaya ile buluştu. Öğrenci ve öğretmenlerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştiren yazarımız proje ortaklarımıza Kitabın insanın yaşam yolculuğuna katkılarıyla ilgili çok değerli bilgiler verdi. Öğrencilerimizin kitap yazarken dikkat etmesi gereken hususlara da değinmenin yanısıra yazar ve eser tavsiyelerinde de bulundu. Yazarımızın İçindeki Uyuyan Güzeli Uyandır kitabında geçen “Kitap satırları arasında gezen gözlerin kötü niyetli olacağına inanmıyorum” ilkesini benimseyen “Kitapların Gücü” projesi olarak “Yüreğine merhaba diyebildiğin insanın beynine de merhaba diyebilirsin” sözünü ilke edinen Alişan Kapaklıkaya hocamıza hem yüreğimize hem de beynimize merhaba diyebildiği için çok teşekkür ediyoruz.